Articles

REKRY: Kaksi metsäalan harjoittelijaa

Etsimme henkilöitä, joilla on intohimo metsäalaa kohtaan ja halu kehittää omaa osaamistaan.

Kesätyöharjoittelijana pääset tekemään merkityksellistä työtä metsän parissa ja oppimaan ammattitaitoisten kollegojen avustuksella. Työskentelypaikka on pääosin Helsingin toimistollamme.

Jos kehittyminen metsäalalla kiinnostaa, lähetä meille hakemus ja CV osoitteeseen [email protected] otsikolla ”Kesäharjoittelija 2023”. Tutustutaan ja katsotaan kohtaavatko synergiamme! Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksen pian. Viimeistään 31.3. mennessä. 

Mitä tarjoamme?

Tiimimme koostuu lähes kahdestakymmenestä rautaisesta ammattilaisesta, joita yhdistää halu rakentaa metsiemme tulevaisuutta. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työssään, vapaa-aikaa unohtamatta. Harjoittelu on palkallinen. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisiä etuja, joilla haluamme varmistaa tiimin niin henkisen kuin fyysisenkin jaksamisen.

Miksi AARI ja Conifer?

Conifer Consulting on metsäsijoittamisen edelläkävijä ja erikoistunut instituutioasiakkaiden metsäomaisuuden hallinnointiin Suomessa. Olimme vuosina 2021 ja 2022 Suomen johtava metsätilojen ostaja yhteensä yli 100 miljoonan euron hankintamäärillä ja meillä on tavoitteena lisätä hankintavolyymiamme.

Haluamme rakentaa yhdessä metsiemme tulevaisuuden, kestävällä tavalla huolehtien ja hoitaen. Kunnioituksella jokaista aaria kohtaan. Haluamme tehdä sen metsänomistajalle helpoksi ja vaivattomaksi, taloudellista etua unohtamatta. Hyvin ja oikein hoidettu metsä tarjoaa paremman tuoton, sekä metsänomistajalle, että tuleville sukupolvillemme.