Articles

REKRY: Metsäasiantuntija

AARI Metsä Oy ja Conifer Consulting Oy etsivät asiakaspalveluhenkista metsäasiantuntijaa Järvi-Suomen alueelle (Oulu-Kajaani eteläpuolelta).

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Metsäasiantuntijana vastaat laajasta tehtäväkentästä, esim. asiakkaidemme metsätilojen hallinnoinnista, metsäsuunnittelusta ja hankittavien myyntikohteiden metsävaratietojen maastotarkastuksista. Puukaupan ja metsänhoitotöiden suunnittelu sekä toteutus kuuluu myös tehtäviisi. Toivottavasti omaat myös kokemusta ja kiinnostusta metsätilakaupasta, LKV-pätevyys on plussaa.

Työsi on itsenäistä ja hyvin monipuolista, mutta olet tiimipelaaja ja tiiviisti yhteydessä muuhun tiimiin. Ajokortti on tehtävän hoitamisessa välttämätön.

Millaista osaajaa haemme?

Odotamme sinulta aiempaa vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä, soveltuvaa metsäalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana isompaa tiimiä. Osaat ilmaista itseäsi hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi.

Mitä tarjoamme?

Tiimimme koostuu lähes kahdestakymmenestä rautaisesta ammattilaisesta, joita yhdistää halu rakentaa metsiemme tulevaisuutta. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työssään, vapaa-aikaa unohtamatta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja etuja, joilla haluamme varmistaa tiimin niin henkisen kuin fyysisenkin jaksamisen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Forest Director Heikki Virtanen, +358451179501 maanantaina 3.4 ja tiistaina 4.4. klo 14.00-16.00 välisenä aikana.

Miten hakea?

Lähetä hakemus ja CV viipymättä, mutta viimeistään 14.4.2023 osoitteeseen [email protected] Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Miksi AARI ja Conifer?

Conifer Consulting on metsäsijoittamisen edelläkävijä ja erikoistunut instituutioasiakkaiden metsäomaisuuden hallinnointiin Suomessa. Olimme vuosina 2021 ja 2022 Suomen johtava metsätilojen ostaja yhteensä yli 100 miljoonan euron hankintamäärillä ja meillä on tavoitteena lisätä hankintavolyymiamme.

Haluamme rakentaa yhdessä metsiemme tulevaisuuden, kestävällä tavalla huolehtien ja hoitaen. Kunnioituksella jokaista aaria kohtaan. Haluamme tehdä sen metsänomistajalle helpoksi ja vaivattomaksi, taloudellista etua unohtamatta. Hyvin ja oikein hoidettu metsä tarjoaa paremman tuoton, sekä metsänomistajalle, että tuleville sukupolvillemme.