Palvelumme

Meillä voit valita miten haluat metsänhoitoa tehtävän ja millä ehdoilla. Voit tehdä kanssamme Hoitometsä-sopimuksen tai liittää metsäsi osaksi suurempaa Aarimetsäämme. Voit jopa myydä metsäsi osaksi Loistometsäämme, jolloin otamme vastuun koko metsäsi tulevaisuudesta. Minkä tahansa vaihtoehdon valitsetkin, me hoidamme kaiken puolestasi ja voit olla varma, että metsäsi on hyvissä käsissä.

AARI Yhteismetsä

Siirrä metsäsi osaksi asiakkaidemme yhdessä omistamaa Aarimetsää. Tämä on tuottava, erittäin riskitön ja vaivaton tapa omistaa metsää, sillä Aarimetsää hoidetaan yhtenä kokonaisuutena. Hoitaminen on kustannustehokkaampaa ja tuottosi myös parempaa ja tasaisempaa.

Lisää Aari Yhteismetsästä

AARI Loistometsä

Myy metsäsi osaksi kasvavaa Loistometsäämme. Takaamme kaupat nopeasti ja taattuun markkinahintaan ilman välityspalkkioita. Saat aina puolueettoman hinta-arvion metsästäsi. Loistometsät ovat meidän ja asiakkaidemme omistuksessa. Hoidamme Loistometsäämme kestävien hoitoperiaatteidemme mukaisesti. 

Lisää Aari Loistometsästä

AARI Hoitometsä

Tee kanssamme Hoitometsä-sopimus. Hoidamme metsääsi kuin se olisi omaamme. Saat välittömän parannuksen metsäomaisuutesi tuotto-odotukseen. Metsä on edelleen omistuksessasi, mutta me hoidamme metsää puolestasi.

Lisää Aari Hoitometsästä