Palvelumme

Meillä voit valita miten haluat metsänhoitoa tehtävän ja millä ehdoilla. Voit tehdä kanssamme Hoitometsä-sopimuksen tai liittää metsäsi osaksi suurempaa Aari Yhteismetsää. Voit myydä metsäsi osaksi Loistometsäämme, jolloin otamme vastuun koko metsäsi tulevaisuudesta. Minkä tahansa vaihtoehdon valitsetkin, me hoidamme kaiken puolestasi ja voit olla varma, että metsäsi on hyvissä käsissä.

AARI Yhteismetsä

Siirrä metsäsi osaksi asiakkaidemme yhdessä omistamaa Aari Yhteismetsää. Tämä on tuottava, matala riskinen ja vaivaton tapa omistaa metsää, sillä Aari Yhteismetsää hoidetaan yhtenä kokonaisuutena. Hoitaminen on kustannustehokkaampaa, mikä takaa korkeamman ja tasaisemman tuoton.

Lisää Aari Yhteismetsästä

AARI Loistometsä

Myy metsäsi osaksi kasvavaa Loistometsäämme. Takaamme kaupat nopeasti ja taattuun markkinahintaan ilman välityspalkkioita. Saat aina puolueettoman hinta-arvion metsästäsi. Loistometsät ovat meidän ja asiakkaidemme omistuksessa. Hoidamme Loistometsäämme kestävien hoitoperiaatteidemme mukaisesti. 

Lisää Aari Loistometsästä

AARI Hoitometsä

Tee kanssamme Hoitometsä-sopimus. Hoidamme metsääsi kuin se olisi omamme. Saat välittömän parannuksen metsäomaisuutesi tuotto-odotukseen. Metsä on edelleen omistuksessasi, mutta me hoidamme metsää puolestasi.

Lisää Aari Hoitometsästä