Hoito­metsä

Sinulle, joka haluat ammatti­maista metsän­­hoitoa ilman metsän­­omistamisen huolia ja velvoitteita

Tee kanssamme AARI Hoitometsä-sopimus

Tekemällä kanssamme hoitosopimuksen hoidamme metsääsi kuin omaamme ja saat nauttia metsänomistamisen hyödyistä ilman sen velvoitteita. Pääset hyötymään laajan hoidossamme olevan metsäomaisuuden ja yhteistyökumppaniverkostomme tuomista skaalaeduista ja saat välittömän parannuksen metsäomaisuutesi tuotto-odotukseen. Vuosittaiset EU taksonomia ilmoitusvelvollisuudetkaan eivät paina mieltäsi, koska me hoidamme ne puolestasi.

Vaivattomuuden lisäksi yksi tärkeimmistä hoitosopimuksen tuomista eduista on tasainen kassavirta. Sopimuskauden alussa teemme yhdessä kanssasi 10 – 15 vuoden metsäsuunnitelman, jonka perusteella maksamme sinulle tasaista tuottoa koko sopimuskauden ajan. Me puolestamme saamme palkkiomme puun myynneistä silloin kuin niitä on.

Saat siis tulevaisuuden puunmyynneistä saatavat tuotot tasaisesti heti käyttöösi.

AARI Hoitosopimuksen edut

  1. Parempi tuotto osana isompaa koko­naisuutta
  2. Tasainen vuosittainen kassa­virta
  3. Hakkuut ja metsän­hoito­työt aina ajallaan
  4. Vaivattomuus – ei metsän­hoito­huolia

Miksi tehdä AARI Hoitometsä sopimus?

Riippumattomana toimijana pystymme varmistamaan kilpailukykyisimmät ehdot ja parhaan lopputuloksen. Saat tulevaisuuden puunmyynneistä saatavat tulot tasaisesti käyttöösi, eikä sinun tarvitse myydä metsätilaasi. AARI Hoitometsä -sopimuksessa teemme yhdessä kanssasi suunnitelman toteuttavista toimenpiteistä ja voit olla varma siitä, että sopimuskauden lopussa metsäsi puuston määrä on sellainen kuin on sovittu. Metsänomistajana hyödyt mahdollisesta metsätilasi arvonnoususta, jonka lisäksi saat hoitosopimuksen tuoman tasaisen kassavirran ilman vuotuista vaihtelua. Hoidamme sopimuskauden aikana metsääsi tavalla, jossa sekä taloudelliset että ympäristölliset näkökulmat kohtaavat.

AARI Hoitometsä – asiakkaan esimerkkitila

94 hehtaaria Kainuu-Pohjanmaa

Oletko kiinnostunut AARI Hoitometsästä? Täytä lomake ja otamme sinuun pian yhteyttä.

Kiinteistötunnus voi olla esim. muodossa 123-123-1234-1234 tai 12-12-1-1

Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse 044 491207


Artikkelit