Metsän Myynti

Olemme Suomen johtava metsä­tilojen ostaja noin 70MEUR vuotuisella volyymilla.

Hallinnoimme Suomessa jo yli 100 000 hehtaarin metsiä.

Metsän myynti – kaupat sujuvasti ilman välityspalkkioita

Myy metsäsi meille – kaupat sujuvasti ja luotettavasti ilman välityspalkkiota. Metsäomaisuudessasi voi olla kiinni merkittävä määrä pääomaa, jolle sinulla voisi olla muutakin käyttöä. AARI metsän myynti -palvelun avulla löydät metsätilallesi helposti uuden hyvän kodin reiluun markkinahintaan ja aina ilman välityspalkkioita.  Hankinta-alueemme on koko Suomi ja kaikki ostamamme metsätilat jäävät kotimaiseen hallinnointiin.

Metsät ovat Suomelle mittaamattoman arvokas luonnonvara, ja niistä tulisi pitää hyvää huolta. Myydessäsi metsätilasi meille voit olla varma, että metsäsi on osaavissa käsissä ja sitä hoidetaan kestävästi. Ostamme metsätiloja institutionaalisille sijoitusasiakkaillemme, joilla on pitkä sijoitushorisontti. Asiakkaitamme ovat muun muassa AARI Yhteismetsä, Merimieseläkekassa sekä Kirkon eläkekassa, joita yhdistää pitkäjänteinen, vastuullinen ja kotimainen omistajuus. Tämä takaa järkevän ja ennen kaikkea metsän monet arvot huomioivan metsienkäsittelyn.

Miksi myydä meille?

Tarjoamme aina kilpailukykyisen ja reilun markkinahinnan

Kaupat luotettavasti ja vaivattomasti ilman välityspalkkiota

Metsäsi siirtyy aidosti hyviin käsiin

Metsätilan myynti ilman välityspalkkioita

Saat nopeasti ja kuluitta hinta-arvion metsästäsi keskustelun pohjaksi. Päättäessäsi edetä myynnin suhteen tekee metsänhoitajamme vielä päivitetyn arvion metsässä tehtävien maasto- ja puustoanalyysien pohjalta. Olemme suurimpia metsätilojen ostajia julkisella metsätila markkinalla ja tarjouksemme perustuu puolueettomaan pitkäaikaiseen hinta-aineistoon. Näin saat metsätilastasi aina oikeudenmukaisen ja reilun hinnan. Meille myydessäsi teemme metsätilakaupat aina ilman välityspalkkiota. Me hoidamme kaiken kauppaan liittyvän, sinun ei tarvitse kuin tehdä päätös myynnistä ja allekirjoittaa kauppakirja tai valtakirja.

Metsätilan myynti – näin se toimii

  1. Tarjoa metsä­tilaasi tämän sivun ala­laidan lomakkeella tai soita meille.
  2. Saat alustavan tarjouksen etä­analyysin pohjalta
  3. Mikäli olet tyytyväinen tar­joukseemme teemme maasto­käynnin ja lopullisen tarjouksen sen perusteella
  4. Sovitaan kaupat, me laadimme kauppa­kirjan ja muut asia­kirjat.
  5. Alle­kirjoitamme kauppa­kirjat sinulle sopivassa paikassa tai teemme kaupan sähköisesti.
  6. Maksamme koko kauppa­summan heti kaupan­teko­tilanteessa.

Metsän hinta – Mistä se muodostuu?

Käytämme metsätilojen hinnoittelussa aina tuotto­arvomenetelmää, joka ottaa huomioon metsän tulevan kasvun ja tuoton. Näin metsä­tilasi yksilölliset ominaisuudet tulevat huomioiduksi metsäsi arvossa. Hyvä kasvuisilla metsä­tiloilla tarjoamamme hinta ylittää aina puustonarvon reilusti.

Metsäsi siirtyy kauttamme hyvään kotiin. Toteutamme metsänhoidon aina kestävien metsän­hoito­periaatteidemme mukaisesti. Metsän yksilöllisten vaatimusten mukaisesti ja suosien peitteellistä metsän­kasvatusta, jolla edistämme myös luonnon moni­muotoisuutta ja hiilen­sidontakykyä. Kauttamme vuonna 2022 uuden omistajan löysi yli 70 miljoonan euron edestä metsätiloja. Tavoitteenamme on kasvattaa ostettujen tilojen määrää entisestään vuonna 2023.

Oletko kiinnostunut metsän myynnistä? Täytä lomake ja otamme sinuun pian yhteyttä.

Kiinteistötunnus voi olla esim. muodossa 123-123-1234-1234 tai 12-12-1-1

Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse 044 4914207


Artikkelit