AARI Loistometsä

Myy metsäsi meille - kaupat sujuvasti ja luotettavasti. Metsäomaisuudessasi voi olla kiinni merkittävä määrä pääomaa, jolle sinulla voisi olla parempaakin käyttöä. Aarin Loistometsä-palvelun avulla löydät metsätilallesi helposti uuden hyvän kodin reiluun markkinahintaan ja aina ilman välityspalkkioita.

Ota yhteyttä, saat nopeasti ja kuluitta hinta-arvion metsästäsi keskustelun pohjaksi. Päättäessäsi edetä myynnin suhteen tekee metsänhoitajamme vielä päivitetyn arvion metsässä tehtävien maasto- ja puustoanalyysien pohjalta. Näin saat aina varmasti oikeudenmukaisen ja reilun hinnan metsästäsi.

Metsäsi siirtyy kauttamme hyvään kotiin. Hoidamme Loistometsää kaikkeen metsänhoitoon soveltamiemme kestävien hoitoperiaatteidemme mukaisesti. Metsän yksilöllisten vaatimusten mukaisesti ja suosien peitteellistä metsänkasvatusta, jolla edistämme myös luonnon monimuotoisuutta ja hiilensidontakykyä. AARI Loistometsä palvelun kautta vuonna 2020 uuden omistajan löysi yli 50 miljoonan euron edestä metsätiloja. Tavoitteenamme on kasvattaa ostettujen tilojen määrää entisestään vuonna 2021.

Ota yhteyttä